Diskdans

Idag blev jag tagen på bar gärning av Bettan, grannen, när jag stod och diskade. Det är så att hon inte har någon balkong så hon brukar gå ut i trädgården eller så kommer hon till mig och lånar min balkong när hon ska röka!
Jag hade satt på musik och spelade ganska högt när jag diskade, brukar oxå ha hög musik när jag städar. Är det musik på så har jag svårt att vara still så även när jag diskade. Bettan hade tydligen knackat på min dörr och det hörde ju jag såklart inte så hon öppnar dörren och kliver in till ljuv musik men ingen jag syns till! Så där står hon bakom väggen mot köksdelen och flinar och kollar in mig när jag har värsta dansnumret vid diskhon! Jag känner att det är nån som tittar på mig och vänder mig om och ser Bettans glada flin lysa mot mig!! Fan va vi skrattade!!

Imorgon ska vi ha gårdsfest här för våra vänner..ska bli riktigt kul bara det nu inte var en regndans jag dansade idag!  Så håll tummarna för att vi får sol imorgon oxå!

Ha det gött alla dasanta vänner och alla andra....

Kristianstad

Igår bar det iväg till Kritianstad med Jossan. Var meningen att vi skulle åkt med 9-bussen härifrån men när kl ringde 7.30 ville Jossan sova lite till så vi kom iväg kl 10 istället!
Det första vi gjorde när vi klev av bussen var att skynda till Pressbyrån för att köpa dricka....såååå törstiga för det var redigt varmt! Sen strosa vi in mot centrum, vilken fin stad det är! Första anhalten blev Din Sko men där hittade vi inget så vi beslöt oss för att ta bussen ut till Skopunkten och där hittade jag 1 par vita ballerinaskor och 1 par svart sandaler...jättefina! Jossan hittade 2 par ballerina, 1 par jobbatofflor och 1 par gummistövlar! Sen bar det av in till stan igen! Kollade i många affärer men fastnade för en blommig tunika inne på Lindex där vi även köpte en hatt till Zac 4 år, så nu har han som pappans han...hatt!! Passade perfekt...sååå söt var han i den!
Vi kom överens om att vi skulle köpa varsin kebabrulle och sitta och äta den på torget och kolla in folk. JAVISST sa Jossan, kebabstället ligger bara en liten bit härifrån. Trodde hon ja...ha ha ha..när vi gått runt i "evigheter" så hittade vi det till slut och nu var vi så trötta i benen att vi stannade och åt där istället.
Nu började kl närma sig 16 och vi tyckte det var dax att tänka på refrängen och ta oss hem. Tyvärr var tåget lite försenat så vi missade bussen hem i Bromölla med bara nån minut men va gjorde väl det för Jossan sprang över till MAXI och köpte dricka och jordgubbar som vi smaskade på tills nästa buss kom efter ca 1 timma!
Ca kl 19 var hemma igen...glada och nöjda med våran dag!
Tack Jossan för en mysig dag!

Kramar

Jag har en hjärna

Japp nu är det bevisat att jag har en fungerande hjärna!!! Har ju märkt att den börjat krympa iallafall....ryms inte så mycket information längre ju...glömska tror jag att det heter...minns inte riktigt om det var så...:)
Så till beviset....har ju värk lite här och där och fick tabletter av min läkare som heter Tramadol. När jag läste bipacksedeln så beskrevs tabletten så här: Tramadol är ett morfinliknande smärtstillande medel som utövar sin effekt genom att blockera smärtsignaler till hjärnan.
Å vet ni vad kära vänner? Jag har inte alls ont nu!! Så med det drar jag den slutsatsen att jag har en hjärna, eller hur?
Tjoho tjoho...så nu kan ni ju förstår att jag är hjär(n)tligt glad!!

Ha det gött

Lugn midsommar

Igår var det ju midsommar och regn såklart!! Men inte gjorde det mig nåt för det var ju fotboll på tv. Nu förlorade ju Sveriges U21 landslag men det var en bra match iallafall....:)
Framåt kvällningen hörde jag en massa skrik och skrän utanför och fick se 2 fulla killar gena genom våran trädgård. Slog en signal till Heidi och Pekka så vi kunde gå ut och se om nåt blitt förstört när de "rullade" ner för stenläggningen och Heidis blommor. Tyvärr så låg en blomma och ormbunke ner litegrann, hoppas de klarar sig. Går inte länge förrän ett par till är på väg, men det sätter vi stopp för så de fick ta sig ner för sluttningen intill, och OM de tog sig ner...hi hi..kanandes på rumpan ropandes...jäääääävla kärring...ha ha!! Men icke att de ger sig, snart är de tillbaka för att tala om för oss att vi minsann inte äger denna tomten! Snälla snälla ungdomar inte ge er på en bunt gamla kärringar som blir arga..ni vinner ändå aldrig!!
Men visst minns man sin egen ungdom när man var stursk och bara såååå bäst i hela världen!!
Ha ha nu kom jag att tänka på en midsommar på 70-talet och ABBA skulle komma till en utedans så vi packa öl, öl, öl, öl, öl och tält för nu skulle det minsann festas till ABBA!! Men va fan....det vara bara det att vi var en vecka för tidigt!! Men det dög ju med Pugh Rogerfeldt oxå ju...ja ja den ungdomen!!

Å nu regnar det....igen......kram till er alla där ute.

Veckan som gått

Ja, den har varit lugn och skön. Har väl min vanliga värk och känner mig deppig men va hjälper det att gnälla? Inte ett jävla dugg och som tur är så regnar det ju hela tiden så att jag har en orsak till att ligga inne och läsa..ja ja jag vet att det inte hjälper men jag låser gärna in mig och är för mig själv när jag mår så här. Visserligen har Jossan varit här hela veckan men hon vet hurdan jag är utan att tjata på mig. Men i tisdags åkte jag med henne och hennes far till Kristanstad för att få se hur hon bor. Fin lägenhet!! Sen var vi inne en sväng på EKO oxå, dit har jag ju ganska långt nu när jag inte har Knalleland bakom ryggen...:)

Jag har drömt väldigt mycket om min mamma och moster (de är båda i himlen) den senaste tiden. Och drömmer man om döda släktingar så brukar det födas en ny och igår fick jag reda på att jag ska bli gammelfaster. "Lille" Niklas ska bli pappa!! Så nu har jag nåt bra att se framemot iaf. I december ska han och hans söta fru Jill få bebis...GRATTIS!!
Va vad det jag sa Jossan?? Hi hi

Kramar

Skoköp

Igår kom jag hem från Lund. Jag har ju varit hos Emma i 2 dagar! När jag kom till Lund så fick jag vänta på Emma för hon hade missat att hon slutade 17 och inte 16.30 men det gjorde inget för det var fint väder så jag satt och kollade in folk..det är ju alltid kul...såg en del snyggingar oxå ju...:)
När Emma kom så åkte vi ut till Nova Lund (stort köpcentra) där gick vi först på Max och käkade hamburgare. Tog den nya chiliburgaren och den var STARK t om för mig för ni som känner mig vet ju att jag älskar stark mat!!
Sen bar det iväg till skoaffären, lovade Emma att köpa ett par skor till henne. Inne på Skopunkten hittade hon ett par snygga skor som vi tänkte till Markus men han är ju på Gotland så det var ju inte lätt för honom att prova ju så när Emma prata med honom i telefon så sa hon att det kanske finns nån kille här som har samma storlek som kan prova, detta sa hon som ett skämt men det fatta ju inte jag så jag ropa på en kille och frågade vad han har för skostorlek och det visade sig att han hade Markus storlek och han provade glatt skon och sa att det var en liten 40 så då gick det ju inte! Han var en kul prick för han sa att på fredagar provar han kjolar så egentligen skulle han och jag träffats idag!!! Stackars stackars Emma va hon fick skämmas för sin tokiga mamma!! På Din Sko köpte jag sen ett par skor till Emma iaf och där behövdes ingen hjälp för att prova hi hi
I onsdags så städade jag och Emma hos henne, hon gick före med dammsugaren och jag efter med moppen. Teamwork så det förslår sen spelade vi kort och åt glass..jag chilichocklad glass...alltså sååååå god!! Emma gillade den inte så hon åt hasselnötsglass istället..tror att det var det!!
Glömde ju säga att Emma gjorde brunabönor, bacon och potatis till mig som vi åt till middag...det var jättegott, längesen jag hade ätit det.
Igår var det uppstigning 5.15 och sen väckte jag Emma på "gammalt vanligt vis"! Hon skulle upp 5.30 och jag säger till henne 5 min före och frågar: 5 minuter till? Mmmmm...säger hon. Efter dessa minuter säger jag till henne igen och då brukar hon gå upp som ett spjut, men inte igår inte, när jag vart ute och rökat morronciggen sover hon ännu!! Nu är kl 5.37 och hon går snällt upp och hoppar in i duschen...hon är sååååå söt min unge!!
Sen gick vi tillsammans till bussen, Emma åkte till jobbet och jag till stationen. Var hemma kl 10, kändes konstigt att inte klockan var mera på dagen!

Kramar

SOL SOL SOL

Japp i helgen har det varit SOLIGT!! Så skönt efter all denna blåst som varit över oss hur länge som helst nu ju. Blåst sönder det ena och det andra ju..men men det är bara att gilla läget!!
I lördags kom Dennis och Leo och hämtade mig, vi skulle hem och fira Leos farmor som fyllde år. Den lille gossen var som ett solsken hela han tiden utom när han blev trött...då blev han lite kinkig och varm..men till slut somnade han gott en stund.
Lilla Susanna (det är farmor det hi hi) och jag drack lite kall öl när de hade åkt sen. Mysigt att få skratta och prata gamla minnen!
Igår var Heidi snäll och hjälpte mig att plantera om lite blommor och annat smått och gott..Tack!!
På efterniddagen drogs nya stora grillen igång, de andra grillade men jag hade gjort mig en god skinksallad och till det gjorde jag en dressing på creme fresch, röd lök och grov torkad vitlök...mmm det var supergott!!
Imorgon går min färd ner till Lund och Emma, är ju ett tag sedan vi sågs sist så det ska bli mysigt..längtar!

Ha det gött....kram

PS Reklamutdelaren fick vara ifred i fredags kväll hi hi...DS

RSS 2.0