Gammelfaster

Så har jag då blivit Gammelfaster till en liten Saga som föddes igår och vägde ca 3500 och var 51 lång! Nu längtar jag bara tills jag får se henne, det blir nog nu i helgen...:) Minns när jag blev faster för första gången i april 1979 till Niklas som alltså nu själv är pappa, minns hans ljusa hår som lockade sig i nacken så sött...och när han på bred skånska sa: Tack för maten staten, när han satt i sin barnstol och hade lärt sig prata. 1982 blev han bror och jag faster igen och Björn var så liten att han fick ligga i kuvös innan han fick komma hem. När jag skulle hälsa på Björn för första gången på sjukhuset går storebror före och visar minsann vägen och inne i hissen säger han: Du, han är en liten skit!!!

Kära vänner nu är snart julen här och jag har haft värk som fan men nu känns det bättre som tur är, ska ju göra julbiffar imorgon (här går inga köttbullar hem!!) och lite cornflakesgodis ska jag nog oxå hinna med...:)
På fredag blir det till att lassa julmat och julklappar och fara ner till Emma och Markus för att umgås, äta och dricka gott...:)

Julkramar till er alla

Ute och farit!!

Igår vid 10.30 fick jag telefon från Carola som undrade om jag ville med till IKEA och det ville jag ju, så vid 11 for vi till Älmhult och IKEA! Tjop tjop säger det med henne, vilken fart och energi hon har! Så jag får ju oxå springa och ränna men det är ju bara bra så det gör inget! 2 vändor var vi nere i fyndet, första gången hittade hon en bordsskiva för 20 kr och andra gången ben till bordet för 75 kr/st istället för 159 kr, visserligen bara 2 där nere och två från "riktiga" avdelningen men det tjänade hon ju på!
Själv var jag ju inte på jakt efter något men kom hem med blockljus, värmeljus, ljusstakar, diskborstar, toaborstar och en sån där klisterklädborste!
Och idag har jag varit på finska föreningen och handlat finskt bröd och piroger...mmm...det är bara såååå gott...:)

Det kom lite lite snöblandat regn i Älmhult igår och då kom jag tänka på hagel!! När jag var ca 12-13 år var vi ett tjejgäng som alltid var på Aliderbergsbadet (stort utomhusbad) i Borås, kvittade vad det var för väder så skulle vi dit. Denna förmiddag så haglade det i massor med STORA hagel, som 5-kronor, så ni kan tänka er hur det såg ut när ett gäng på ca 6 tjejer som sprang mot poolen och gapade och skrek: AJ AJ AJ!! Ont gjorde det men ändå gapskrattade vi... ja, det var mycket som var kul på den tiden!!...:)

Hagelkramar till er alla

Lycklig!!

Vid middagstid gick jag ut på en promenad och dess för innan hade jag vart nere hos kusin Engelsson och fått mig lite kaffe och prat! GrannBettan var oxå där tills hon gick hiiim!!...:)
Jag gick en runda längs ån och sen upp på stora bygatan, kul att kolla runt i affärernas julpyntade fönster. Finns mycket fint jag skulle vilja ha! Efter fönstershoppingen gick jag in på Netto för att handla litegrann och vad fann jag där?? JOOO...två jättefina klockor som jag köpte till mig själv, en med blått armband och ett med lila och bägge gick på 78 kr!! Ni kan inte fatta vad lycklig jag är för jag är en riktig klockoman, bara älskar klockor och då även väggklockor. Min lägenhet har ju öppen planlösning så i köksdelen finns en klocka, en i vardagsrumsdelen (kök och vardagsrum i ett), en i hallen, två i sovrummet och en i badrummet!!...:)

Trallalalyckliga kramar till er alla

Längesen sist...

Ja, det har blivit ett tag sen nu men ska föröka ta igen lite nu!!

Förra helgen firade vi ju Emmas 25-års dag och där fick jag träffa Emmas farfar, farmor, faster och kusin vilket alltid är lika kul och trevligt, synd bara att det blir så sällan men vi bor ju liksom inte "grannar" längre. Från Borås kom även Emmas pappa med fru och Emmas småsyskon! Och sen var ju "lille" Niklas där med sin vackra gravida fru Jill som ska ha baby vilken dag som helst...så då blir jag gammelfaster...:) Min bror Pelle och Sanna med dottern Mikaela som minsann är supermodell i tidningen Starlet...som jag är stolt faster till...var ju oxå där...:)
En av alla galna kommentarer som blev sagda under kvällen var att Emmas byxor liksom hängde i skrevet så med andra ord så hade hon inte Gällevarehäng utan istället framfall...ha ha ha såååå kul!!!
Emmas Markus blev ju också firad litegrann för han blir 27 år nu på torsdag...GRATTIS i förskott...:)

Förra veckan åkte jag tyvärr ner i nåt konstigt tillstånd där jag inte alls mådde bra och då blir ju tyvärr värken i ryggen och benen oxå värre ju...men det går la över tills jag gifter mig...med andra ord aldrig...hi hi så det är bara att gilla läget...å som sagt man får aldrig roligare än man gör sig och jag är sååå jäkla kul så det är inte sant alltså...om jag får säga det själv...och det får jag ju för vem ska hindra mig ha ha ha

Hann ju inte få upp mina stakar till 1:a advent men nu är de uppe och lyser upp min tillvaro! Mysigt!

Upplysta kramar till er alla

RSS 2.0