Skoköp

Igår kom jag hem från Lund. Jag har ju varit hos Emma i 2 dagar! När jag kom till Lund så fick jag vänta på Emma för hon hade missat att hon slutade 17 och inte 16.30 men det gjorde inget för det var fint väder så jag satt och kollade in folk..det är ju alltid kul...såg en del snyggingar oxå ju...:)
När Emma kom så åkte vi ut till Nova Lund (stort köpcentra) där gick vi först på Max och käkade hamburgare. Tog den nya chiliburgaren och den var STARK t om för mig för ni som känner mig vet ju att jag älskar stark mat!!
Sen bar det iväg till skoaffären, lovade Emma att köpa ett par skor till henne. Inne på Skopunkten hittade hon ett par snygga skor som vi tänkte till Markus men han är ju på Gotland så det var ju inte lätt för honom att prova ju så när Emma prata med honom i telefon så sa hon att det kanske finns nån kille här som har samma storlek som kan prova, detta sa hon som ett skämt men det fatta ju inte jag så jag ropa på en kille och frågade vad han har för skostorlek och det visade sig att han hade Markus storlek och han provade glatt skon och sa att det var en liten 40 så då gick det ju inte! Han var en kul prick för han sa att på fredagar provar han kjolar så egentligen skulle han och jag träffats idag!!! Stackars stackars Emma va hon fick skämmas för sin tokiga mamma!! På Din Sko köpte jag sen ett par skor till Emma iaf och där behövdes ingen hjälp för att prova hi hi
I onsdags så städade jag och Emma hos henne, hon gick före med dammsugaren och jag efter med moppen. Teamwork så det förslår sen spelade vi kort och åt glass..jag chilichocklad glass...alltså sååååå god!! Emma gillade den inte så hon åt hasselnötsglass istället..tror att det var det!!
Glömde ju säga att Emma gjorde brunabönor, bacon och potatis till mig som vi åt till middag...det var jättegott, längesen jag hade ätit det.
Igår var det uppstigning 5.15 och sen väckte jag Emma på "gammalt vanligt vis"! Hon skulle upp 5.30 och jag säger till henne 5 min före och frågar: 5 minuter till? Mmmmm...säger hon. Efter dessa minuter säger jag till henne igen och då brukar hon gå upp som ett spjut, men inte igår inte, när jag vart ute och rökat morronciggen sover hon ännu!! Nu är kl 5.37 och hon går snällt upp och hoppar in i duschen...hon är sååååå söt min unge!!
Sen gick vi tillsammans till bussen, Emma åkte till jobbet och jag till stationen. Var hemma kl 10, kändes konstigt att inte klockan var mera på dagen!

Kramar

Kommentarer
Postat av: Katta

Sv:Ja han är min Daniel. =) Hihi...vi har pratat och vi har sagt att vi är ett par nu. =)



Hahah! Att du alltid ska skämma ut dig så med att fråga om han kan prova skor! Hahaha!



Verkar som ni haft en mysig helg. =)

2009-06-05 @ 13:52:06
URL: http://sessanspalats.blogg.se/
Postat av: Jossan

Sååå typiskt dig! nej nu ska jag sno tillbaka min bok ifrån dig :)

kram

2009-06-05 @ 18:56:28
URL: http://josefinejossanjosse.blogg.se/
Postat av: engelsson

Jaha ja ja..du har varit i farten igen..stackars Emma..bra att ni haft det gott..

2009-06-05 @ 19:07:56
URL: http://engelsson.blogg.se/
Postat av: bettan

vad bra att ni haft mysigt

2009-06-05 @ 20:05:51
URL: http://bettanstosigasida
Postat av: Monica

Hahha så kul, klart man ska be om hjälp,hehe.. :))

Låter som ni haft en super rolig helg du & Emma :)

Kramar till dig!

2009-06-09 @ 07:22:54
URL: http://danielochmonica.blogg.se/
Postat av: Katta

Sv: jadu jag vet inte, när du kommer hit? Eller om jag får med mig Daniel till Emma i sommar. =)



Puss & Kram

2009-06-10 @ 11:33:56
URL: http://sessanspalats.blogg.se/
Postat av: engelsson

Dööööööööhh finns ju flera stycken i garaget..vi får prata snällt med Petra så vi får låna Totte till o reparera dem

2009-06-10 @ 19:12:59
URL: http://engelsson.blogg.se/
Postat av: Linda

Vad jag menar med det är att det är rörigt värre... Hoppas du inte tog illa vid dig... Då ber jag såå mycket om ursäkt... Min syster o jag brukar köra med det uttrycket när vi behöver städa.. Ha en bra dag.. Kramar Linda

2009-06-11 @ 15:48:00
URL: http://emjeno.blogspot.com
Postat av: Bimbo Boy

Cool presbild du har! :D

2009-06-11 @ 16:32:43
URL: http://bimboboy.com/blogg

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0