Helg i Lund

Japp nu har jag tillbringat en helg hos Emma igen! Landade vid 10 och fick väcka Emma för att komma in, den stackarn hade ju jobbat natt och hade tvätt så det var ju bara till att stiga upp när mamma kom!
På eftermiddagen skulle jag gå och handla men hittar ju inte så bra så såklart gick jag vilse! Vägen tog liksom bara slut helt plötsligt men jag visste ju åt vilket håll ICA låg så jag travade på över gräsmattan och som tur så stod det en tjej och en kille där så att jag kunde fråga efter vägen. Killen tyckte jag kunde gena genom buskarna men tror nog att tjejen såg att jag var förvirrad så hon tyckte att jag skulle gå "rätt" väg! Å där hittade jag affären! På väg hem igen så blixtrade det och åskade men inget regn..trodde jag ja..himlen bara öppnade sig så där gick jag och blev totalt genomblöt genom alla kläderna! Så det var bara till att byta om och hänga de blöta kläderna på tork!
På lördagen var det då dax att bege sig in till stan. Emma bor ju vid bussändhållplatsen så vi hade några minuter att bara sitta i bussen..det var bara vi och chauffören..plötsligt kommer det en svart snygg liten sportbil med en snygging i, jag talar då om för Emma att han kollade minsann och han har nog sett sina drömmars kvinna och kommer snart att knacka på bussdörren för att tala om detta för mig..."Åhhh där är du min drömkvinna som jag letat efter"....då pöttar Emma mig i sidan och skrattar och säger att chauffören hör och tittar på mig. Jag kollar upp och ser honom i backspeglen med världens flin på läpparna....alltså så jäkla typiskt mig, inte fatta jag att jag pratade så högt!!
Väl framme i stan så var det till att bege sig till optikern igen för att få nya glasögon, de jag hade provat ut innan var ju slut i lagret men för en gångs skull så har jag tur...glasögonen fanns men de var bara slut i "min" färg så jag fick samma båge fast i en annan färg och de var ju oxå snygga!
Efter detta så gick vi bara omkring och kikade i affärer, Emma letade efter ett Wiispel men det var lite för dyrt så de skulle köpa det via nätet sen istället.
Innan vi åkte hem så beställde vi kinamat att ta med hem....biff i lök och friterade kycklingbitar..åhh va det var gott!! När vi sitter hemma och äter maten så tittar jag på bänken bakom Emma och undrar fundesamt vad det är hon har i brödkorgen? Servett säger hon då självklart..aha säger jag..jag trodde det var en massa bestick du lagt där i! Men snälla mamma säger Emma..är du säker på att du tar rätt dos av din medicin..tycker du blir mer och mer slug för varje gång vi ses..ha ha ha fan va rolig hon är!!
På söndagen bar det iväg hem igen men ska ju tillbaka om ca 10 dagar igen för att hämta mina glasögon! Undra om jag blitt nåt slugare då?? Ha ha

Kram till alla sluga och ickesluga där ute...

Kärringaflööööös

Ja jag tror bestämt att jag fått kärringaflöset..börjar ju så sakta närma mig 50 unga år!
Indianbesök (så kallade vi det i unga år) har jag inte haft på länge och det kan jag ju leva med..*glad* men dessa jäkla svettningar gör mig till en galenpanna nätterna igenom! För nån vecka sen kunde jag ju skylla på värmen men det kan jag ju inte nu. Ligger som en jävla propeller i sängen om natten och kan inte sova. Har jag fläkten på så känns det i halsen och så börjar jag frysa! På med påslakanet men det hjälper inte, byter till täcket men det går inte många sekunder förrän jag svettas som värsta ökenråttan! Av med det igen...fryser..på med det...svettas...så håller jag på nätterna igenom!
Ligger jag och vilar på dan för att jag är sååå trött och slökollar tv:n..ja då jäklar kommer svallningarna igen..t om så att mina glasögon immar igen!
Inte lätt att vara kvinna och åka på kärringaflöset!!

Flösiga kramar till er alla där ute med eller utan flööööös

Glasögon

I lördags var jag och provade ut nya glasögon, progressiva blir det nu, aj aj gammal eller? Nä då bara ser lite dåligt. Hi hi
Fan det finns ju ett hav av glasögon, som tur hade jag Emma och Jossan med som smakråd så efter många om och men kunde jag till slut välja ut ett par som är långt ifrån dem jag har nu. Nöjd och belåten så skulle jag komma tillbaka om ca 10 dagar och hämta dem. Men icke, de ringde i tisdags och sa att de är helt slut i lagret och dem jag provat i affären gick minsann inte att få!! Min vanliga jäkla otur! Men inget ont som inte har nåt gott med sig, jag får ju ta ännu en tur ner till Lund och träffa Emma igen! Och det gör jag ju gärna!
Emma "hotade" att ta mig till akuten om jag inte fixade läkartid här hemma för mitt ben som jag har väldigt ont i. Så i onsdags var jag hos läkaren och fick konstaterat att jag nu fått ischias oxå. Ska ta kontakt med sjukgymnastiken och ev få akupunktur!
Förresten..vilken snyggggg läkaren det var..gjorde inte alls "ont" att han tog mig på benen och tryckte mig på rumpan..mmmm...ha ha

En sak jag undrat över en tid är varför de som syr örngotten till påslakanseten gör den där flärpen inne i örngotten så liten? Kuddstackarn vill ju bara rymma ju! Tycker nog att flärpen var längre förr..är det snålhet eller?

Kram och hoppas ni alla har det bra trots allt regnande


Emma

Idag ska jag och Jossan åka ner till Lund och hälsa på Emma.
Det är min älskade dotter, den bästa man kan tänka sig i hela världen. Visst har vi våra gräl ibland och tjatar gör vi oxå men va gör väl det för det är ju just sådana vi är och alltid har varit. Känns så skönt att ha en dotter som inte är "rädd" för sin mamma och verkligen kan stå för sina åsikter. Äldst är inte alltid klokast!! Det har jag många bevis för...:)
Sen är det så skönt för vi kan verkligen prata om ALLT...vi kan gräla, skratta och gråta ihop.
Och som Emma säger ibland är jag en riktig "fjortis", men vi är  bästa vänner ändå fast jag är såååå barnslig ibland...:)
Visst är vi vänner men framför allt är jag MAMMA!!

Älskar dig min underbara dotter


Ljugeri

Fattar inte varför en del människor måste ljuga om än det ena än det andra....ok en vit lögn kan jag gå med på men detta jävla småljugande om skitsaker!!!! Måste en del ljuga för att göra sig själv i bättre dager eller vad handlar det om? Å ska de ändå ljuga så tycker jag att de ska ljuga så det går ihop...jag är inte helt jävla dum i huvudet..men men det kanske är just det som de tror..men icke!!
Bättre då att hålla sig till sanningen så behöver jag inte komma ihåg vad jag pratar om...mitt minne är ju ändå inte bra så att jag ens minns sanningen!!

Kramar till sanningarna.....

Prison break

Äntligen äntligen kommer Prison break tillbaka! Åhh va jag har längtat...så som sagt äntligen är det tillbaka!!

I fredags så var det tänkt att jag och Jossan skulle ha en lugn kväll men ICKE blev det så! Vi grillade och gjorde en god potatissallad till det och så klart kall öl till det, jag alltså, Jossan drack Tequila Rose som hon blandade med mjölk!!
Sen när vi sitter ute på balkongen så kom jag ju på att vi måste ha min bästa sommardrink, Gin och Tonic. Så jag blandar till varsin med massa is...oj oj va det var gott! Så det blev ju såklart några stycken och sen kom musiken på...fan va kul vi hade, dansade och sjöng som de två stollar vi är!!

Måste ju även berätta att det hände mig IGEN! Vadå, undrar ni? Jo jag lyckades spola ner min "doftagottitoansten"! Men denna gången var det inte bara själva stenen utan hela jäkla plastgrejen oxå....ha ha..fattar inte va jag sysslar med!!

Kram och ha det gött alla vänner

Älskade Mamma

Idag är det 13 år sedan du stilla somnade in. Jag miste min mamma och Emma sin älskade Mommi.
Kan inte förstå att det gått så lång tid, kan fortfarande höra ditt härliga skratt när vi fick fnatt! Saknar din underbara humor som du hade kvar ända in i det sista, minns t ex när du hade fått strålning och tappat allt ditt hår, du fick en peruk som du valde ut efter mycket om och men. När jag var och hälsade på dig så undrade jag varför du hade den på fel håll? Äsch sa du, jag måste väl ha lugg!! Såååå du, mamma!!
Jag kan riktigt höra dig med dina systrar och bröder där uppe hur ni skrattar och har kul, för ni hade ju alla lika sjuk humor!

Slutar detta inlägg med ett Skål ta mig fan....ha ha..du vet va jag menar!

RSS 2.0