Kristianstad

Igår bar det iväg till Kritianstad med Jossan. Var meningen att vi skulle åkt med 9-bussen härifrån men när kl ringde 7.30 ville Jossan sova lite till så vi kom iväg kl 10 istället!
Det första vi gjorde när vi klev av bussen var att skynda till Pressbyrån för att köpa dricka....såååå törstiga för det var redigt varmt! Sen strosa vi in mot centrum, vilken fin stad det är! Första anhalten blev Din Sko men där hittade vi inget så vi beslöt oss för att ta bussen ut till Skopunkten och där hittade jag 1 par vita ballerinaskor och 1 par svart sandaler...jättefina! Jossan hittade 2 par ballerina, 1 par jobbatofflor och 1 par gummistövlar! Sen bar det av in till stan igen! Kollade i många affärer men fastnade för en blommig tunika inne på Lindex där vi även köpte en hatt till Zac 4 år, så nu har han som pappans han...hatt!! Passade perfekt...sååå söt var han i den!
Vi kom överens om att vi skulle köpa varsin kebabrulle och sitta och äta den på torget och kolla in folk. JAVISST sa Jossan, kebabstället ligger bara en liten bit härifrån. Trodde hon ja...ha ha ha..när vi gått runt i "evigheter" så hittade vi det till slut och nu var vi så trötta i benen att vi stannade och åt där istället.
Nu började kl närma sig 16 och vi tyckte det var dax att tänka på refrängen och ta oss hem. Tyvärr var tåget lite försenat så vi missade bussen hem i Bromölla med bara nån minut men va gjorde väl det för Jossan sprang över till MAXI och köpte dricka och jordgubbar som vi smaskade på tills nästa buss kom efter ca 1 timma!
Ca kl 19 var hemma igen...glada och nöjda med våran dag!
Tack Jossan för en mysig dag!

Kramar

Kommentarer
Postat av: "..det är jag, Patrik.."

Lät ju trevligt det där..om man gillar shoppa..:) /SV: Jodå, är inte nykterist men blivit mycket mindre senaste åren.. Ska ju jobba mest hela tiden så.. Men lyssna åt dig ska jag göra..lovar.. Kommer springa runt som en skållad råtta för att inte missa några favoriter..;) /Patrik

2009-06-23 @ 14:27:33
URL: http://metrobloggen.se/tulipano
Postat av: Jossan

hihi javisst, det var en jättehärlig dag!

och vi har snygga skor ;D

2009-06-23 @ 16:48:26
URL: http://josefinejossanjosse.blogg.se/
Postat av: "..det är jag, Patrik.."

SV: Blev kanske lite felformulerat där i hastigheten..;) Men budskapet gick fram tror jag..:) /Patrik

2009-06-23 @ 21:02:28
URL: http://metrobloggen.se/tulipano
Postat av: josefina

Haha såg din bild nu hahaha rolig =)

2009-06-25 @ 07:08:41
URL: http://josefnaljus.webblogg.se/
Postat av: Carin

Ja de är för underbara!

2009-06-25 @ 12:29:45
URL: http://nursen.blogg.se/
Postat av: Carin

Min blogg är nominerad att bli månadens blogg. Rösta gärna på mig! Jag är bidrag nummer 3.http://www.metrobloggen.se/jsp/public/permalink.jsp?article=19.10275849

2009-06-26 @ 21:57:26
URL: nhttp://nursen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0