Helgen som gick

Blev inget öltält för mig i fredags, kände mig inte alls på humör för att gå dit. Jossan och Erica gick ner en stund och kom hem med lite godis till mig...:) Senare på kvällen satt jag på balkongen vid 23-tiden ungefär och jag hör hur de skjuter smällare nånstans i närheten. Plötsligt ser jag en kille som går fram till våra brevlådor och öppnar dem!! Jag ropar till honom att han ska ge fan i våra lådor och ge sig iväg, men han lyssnar inte så jag ropar högre! Då kommer Jossan ut och kollar varför jag ropar så, jag förklarar att det är nån vid lådorna. Hon kollar efter och börjar gapskratta!! FAN det var visst en reklamutdelare! Stackare...ha ha ha
I söndags kom Jossan tillbaka till mig en stund för att hämta sina saker hon lämnat här när hon och Erica varit på fest i lördags och då hade hon med sig älg- och vildsvinsfärs, Ericas pappa är "jagare" så de hade det hemma. Ska bli spännande att göra köttbullar på vildsvinsfärset...jättegott säger Erica!
Idag har jag KLAPPAT RÅTTA!!!! Ja..det är sant! En stor en med låååååång svans!! Perta, Totte och Zac har köpt 2 st idag, de var faktiskt riktigt söta!!

Ha det gött

Kärringafall

Igår kväll när jag gick ut på min balkong så hade kvasten blåst ner på golvet, jag kliver över den och tänker att den får jag ta upp när jag ska in igen! Sätter mig i godan ro och röker en cigarett och reser mig sen upp....PANG...så ligger jag där! Hade redan glömt kvastjäveln!! Tar tag i min pall för att resa mig upp men den jäklen bara kanar iväg, är ju vig som ett kylskåp så jag kommer inte upp utan stöd...hmmm har ju faktiskt också ont i ryggen...så det så!!
Så vad göra nu? Hör att grannarna sitter ute och börjar desperat hojta HALLÅ..men icke att de hör mig. Får tag i min telefon och ringer Totte, han kommer upprusandes för att hjälpa mig. Tack IGEN för att du finns, Totte!!
Så nu är kärringen på fötter igen....undras just hur länge? Öltältet hägrar ju på Holje marknad imorgon!! Hi hi

Sen har jag en liten fundering som jag haft! Det sägs ju att tungan är en av kroppens starkaste muskler...men om man tränar en muskel så brukar den ju hårdna och så som jag tjötar så undrar jag varför tungan är mjuk??? Nån som vet??

Ha det gött vänner

Trevliga dagar

I fredagas kom min hyresvärd, Thomas, hit och hälsade på! Jag påpekade att jag har humlor som flyger in under taket på balkongen och då tyckte han att jag skulle stoppa dem i ett treorör så har jag en dildo!! Ha ha så idag tänkte jag att jag ska ge igen så jag gick ut på gården där han var och sa till honom att han lurat mig i fredags! Va vad har jag nu gjort sa han. Jo jag fångade humlorna i mitt pillerrör men de dog allihopa sa jag och ruska om röret så att det skramlade om det!! Jag hade lagt pennepasta i det så det lät som fan om röret....ha ha där fick han!!

Pillerröret var ju egentligens Leos som han fick av mig när han var och hälsade på igår med pappa Dennis. Nu äter den lille mannen minsann fast föda...såååå söt med mat ända uppe i ögonbrynet. Nu har han även börjat med att sträcka fram saker som man ska ta och sen ge tillbaka..sååååååååååå söt älskade unge!!!

Innan Leo och Dennis kom hit åkte jag och Bettan med Carola till en blomsterbutik eller kanske mer som ett plantage. Så många fina blommor och inte var det dyrt heller. Köpte mig en hängpetunia i en vacker ljus ljus lila färg, tänkte på min mamma när jag såg den. Hon hade älskat den! Så den är till dig, lilla mamma, den kan du titta ner på och njuta av.
Köpte även en hängblomma som också gick i lila, den hette Femtunga! Sån har jag aldrig sett innan men den var mycket vacker!

Ska sluta med en rolig historia som hyresThomas berättade!
Det var samen Seppo som gick in i sin kåta och såg sin kompis stå och hålla på som bäst med en ren!
Men va fan gör du? frågade Seppo.
Jo, sa kompisen jag var hos läkaren för min hemska värk och han sa att det skulle hjälpa med Våldtaren!!
Tänk historien på norrländs dialekt...ha ha så kul alltså!!

Ha det gött, vänner!

Ölmage

Pratade just med Emma och Markus i telefon. Vi kom in på Markus och att han sa att han skulle dricka en öl varje kväll på Gotland. Inte alls bra sa jag för då kan han få ölmage ju. Inte då sa Emma för han ska BARA dricka folköl och inte starköl! Hjälper väl inte sa jag...du får lika mycket ölmage av folköl som av starköl! Nähe då säger hon...starköl är ju mycket STARKARE så därför får han ingen ölmage av folköl!!! HA HA va hon är kul min unge!! Älskar er båda såååå mycket!

Kramar

Kul helg

Helgen som gick var riktigt kul, Jossan var här hos mig och hälsade på. Som vanligt fick vi många skratt!! Vi var inne på Spotify och lyssnade på massa musik..oj oj va kul det var, lyssna bl a på mina gamla favoriter från 70-talet..Sweet! Sen bad jag henne kolla om det fanns persisk musik där...
Jossan: Å hur stavas det?
Jag: precis som det låter...per...sis...k!!
Ha ha det lät för himla kul!
Sen är ju vi såna att vi pratar i sömnen båda två...men i söndags morse när jag hade varit på toa vid 6-tiden och ska till att lägga mig igen då ligger hon och talar i sömnen på teckenspråk!!!! Fan vilken rolig syn det var...det är ju så att hon läser till teckenspråkstolk så nu tar hon verkligen ut det helt å hållet..tom på natten..så nu vet jag ju inte va hon snackar om längre!!

Idag vid 16 åker mina kära svärson, Markus, till Gotland för att jobba ett tag. Kommer att sakna dig men vi får höras på telefon. Lycka till på Gotland!!

Kramar till er alla som läser!!

Jädrans blåst

Igår blåste det och regnade här som sjutton. När jag kom hem från en liten tur till Bromölla så hade min fina blomma (en vacker Lyckliga Lotta) jag fick av Annette och Sigge när de var här blåst ner med ytterkrukan på golvet, en stor gren gick av men får hoppas den "tjockar" till sig på den sidan sen när solen kommer åter!!

På tal om Annette måste jag berätta lite roliga minnen vi har ihop!
Vi var på apoteket för jag skulle ha fluor, nu är det ju så att det tydligen finns 2 olika styrkor på fluor vilket jag inte alls kunde fatta!
Jag: Vad är det för skillnad på dessa flaskor?
Annette: Det är mer fluor i den ena.
Jag: Jo, det fattar jag ju men vad är skillnaden??
Annette: Men det är ju det jag säger att det är mer fluor i den ena flaskan!
Jag: Ja ja...det fattar jag ju men va FAN är skillnaden??
Alltså snacka om att vara dum!!

En annan gång var vi ute och åkte en sväng, skulle kolla på sängar. Plöstligt tjuter det till under bilen!
Annette: Hjälp vad var det? Det är väl inte Elvis (hennes katt) som sitter där under?
Hon är helt kritvit i ansiktet så jag säger att det kan jag väl ändå inte tro (försöker vara lugn för hennes skull men mitt hjärta slår som fan). Och så tjuter det till så där konstigt igen. Vi stannar på en parkering i närheten.
Jag: Nu tar du det bara lugnt så ska jag fixa detta. (HJÄLP tänk om Elvis ligger död under bilen)
Jag kryper sakta runt bilen för att kolla och som tur är finns det inget där under!
Vi går in i möbelaffären och kollar runt lite och sen fortsätter vi körandet hemåt. Men va i hela friden nu är det där ljudet där igen!! Då kommer Annette på va det är som tjuter!! Det är bromsarna på bilen... fatta vilken syn det var, jag krypandes runt bilen för att leta efter en död katt och Annette i bilen helt vit och stel av skräck!!!! HA HA HA

Kramar

Leo

Igår var jag, Heidi och Pekka i Karlshamn och hälsade på lille goe söte Leo och Dennis (han är ju en söt pappa oxå ju)! Vi gosade med Leo som hade pappas mobil i munnen hela tiden, oj oj vilket liv det blev när han tappade den! Den lille mannen visar redan vid 8 månaders ålder var skåpet ska stå...you go man!!!!!

Pratade med Benita igår, det var kul och vi pratade länge länge hi hi!! Tog några ord med Robin oxå, han låter som en hel karl nu. Herregud, pojken blir ju 17 år på tisdag...GRATTIS!!
Hoppas Benita kan komma några dagar på hennes semester i sommar, hade varit såååå kul. Få prata gamla minnen och framförallt få flabba som fan!!!! Och jag lovar henne STEKTA POTÄTER bara hon kommer, så nu kan du inte säga nej, eller hur??!!

Mina frön börjar att komma upp nu, är så kul för jag har ju alltid köpt "färdiga" blommor innan ju, så detta är jättespännande. Planterade smultron igår oxå som Heidi plockade ute till mig, så jag kanske får smultron på balkongen oxå, skulle ju vara mysigt!

Kram till alla goa vänner

RSS 2.0