Några härliga dagar!!

I fredags så fick jag kärt besök av Annette och Sigge, de tog sig tid att komma hit och hälsa på en stund innan de fortsatte mot Karlskrona och Polen. Kul att få visa dem hur jag har fått det sen jag flyttat från Borås, bara ÄLSKAR min lägenhet! Dem har ju aldrig varit här förut, så kul att få se dem igen och då särskilt Annette, min bästa vän. Tack för att du finns!

I måndags bar det iväg ner till Emma och Markus. Emma ska ju på 80-talsfest på fredag och som tur är hade jag bl a en kjol kvar från den tiden som hon fick låna. Oj oj vad 80-tal hon blev, riktigt kul att se!
Igår bakade JAG Björnbärsmuffins, Emma visade mig hur jag skulle göra, hon är ju så duktig på att baka och de blev riktigt goda!!
På kvällen kom Markus bror, Daniel, så vi grillade flintastek, korvar och sytliga (förlåt Emma) champinjoner. Bläää de var inte alls goda.
Idag åkte jag hem från Lund igen, blev nästa 2 timmar försenad för det var bränder vid olika ställen i Skåne så tågen stod stilla länge. Men till slut så kom jag hem igen, trött och hungrig. Tack Emma och Markus för några mysiga dagar. Älskar er!

Katarina ringde mig när hon var ute med vovven tror jag, och då kom det nån kompis till henne som hon fick åka med. En Cheva Impala-63.....oj oj vad det ryckte i min gamla raggartarm när hon sa det...hi hi hi

Kram

Glad Påsk Ha Ha

Vem kom på att det ska heta Glad Påsk, det kan lika gärna heta SKITPÅSK...iaf denna påsken 2009, den värsta påsken i hela mitt liv. Den började så bra sen blev det bara skit skit skit!!!!

Men tack snälla Sol för att du har lyst över mig iaf!

Tack mina närmaste som finns där för mig och att ni orkar lyssna, ni vet vilka ni är, älskar er så mycket.

Underbara helg

Helgen som gick var riktigt bra för grillen kom fram för första gången i år....hemmagjord potatissallad (tack Emma för att du visat mig hur man gör) , kött, korv och såklart kall öl till det!! Kan det bli bättre??
Men innan vi grillade så var jag och Heidi hos Jerry som fyllt 20 år, han fick en korg fylld av olika ölsorter och massa ölkorvar! Men stackars hans farmor Sally som blev så olycklig när jag inte kunde äta hennes smörgåstårta för att det var leverpastej på och det kan ju tyvärr innehålla anjovis och jag är ju allergisk mot fisk, men jag är inte allergisk mot tårta så det fick jag i mig sen..gott var det..chockladtårta!!
Sen var det att snabba sig hem för mitt älskade Elfsborg visades ju i tv, premiär för Allsvenskan, nu vann de ju inte men 1-1 blev det iaf!

Måste bara få berätta om när Emma var här sist hos mig, jag hade färgat håret och stod i duschen och sköljde ur det och fick så jäkla ont i ryggen att jag inte kunde röra mig så jag ropade på henne så hon fick komma med en tablett. Nu förstår jag att hon nog allt är lite yrkesskadad för när hon skulle ut från badrummet så säger hon till mig: Bara ring om det är nåt!!! Hallå, men jag har ingen "hjälpklocka" som sjukhuset har....ha ha ha

Kram

RSS 2.0